Premiumbad utvalg

  1. Home
  2. /
  3. Premiumbad utvalg

Premiumbad utvalg

Moderne, velutstyrte spabad i premium kvalitet med det ypperste innen renseteknologi. Premiumbad er spesielt godt egnet for å brukes ute til alle årstider i nordisk klima.

Se spabad fra Premiumbad i utstilling

Ta kontakt med eller besøk våre forhandlere i Trondheim og Grong.
Velkommen til en trygg handel!
Kontakt oss
Du settes automatisk over til nærmeste avdeling.

Solid byggekvalitet

Boblebadene er bygget etter strenge kvalitetskrav for Premiumbad hos en av verdens største spa- og saunaprodusenter. Alle premiumbad oppfyller internasjonale standarder som CE, ROHS, KC, ETL, SAA Approval og ISO9001.
Basen har en forseglet bunn av fiberglass som er motstandsdyktig mot insekter, skadedyr og fukt. Alle Premiumbad er bygget i et robust rammeverk i rustfritt stål, som er designet for å forlenge levetiden. Pumpene er av høy kvalitet, er svært stillegående og laget for å tåle kontinuerlig drift.

Selvrensende

Premiumbad har et av de beste filtrene på markedet, noe som gir bedre vannkvalitet, men også lengre levetid for filteret. I tillegg jobber både UV-sterilisator og ozongeneratoren sammen for å bidra til å desinfisere og holde badet rent.

Garanti, frakt og levering

Alle Premiumbad leveres med garanti/reklamasjon etter Norsk kjøpslov. Vi tilbyr levering av alle produktene hjem til våre kunder til en fornuftig pris.

Massasje for hele kroppen

Massasjebadene er utstyrt med effektive dyser som masserer hele kroppen. Både nakke, rygg, lår, legger og føtter revitaliseres. Premiumbad benytter LED-lys i fossefall, massasjedyser og fontener til å sette stemningen når du nyter et avslappende kveldsbad.

Aktuelt

Aktuelt

Fornøyde kunder

 Even Evensen
Even Evensen
Fornøyd kunde
Les mer
Helt fantastiske bad. Premiumbad byttet ut mitt gamle med nytt med pant i det gamle. Enkelt og smertefritt. Nytt bad holder høy klasse og klarer det norske klimaet.
Else Karlsen
Else Karlsen
Vår kunde
Les mer
Samtidig som det er viktig å ha gode rutiner på vedlikehold, er det verdt å huske på reservedeler og tilbehør. Filteret i spabadet skal renses og byttes ut med jevne mellomrom. Det lønner seg dermed å ha et rent reserve-filter lett tilgjengelig til enhver tid.
Karin Trønder
Karin Trønder
Kunde
Les mer
Perfekt bad for meg. Enkelte å bruke og høy kvalitet.
Previous
Next

Product Enquiry