Leie ditt eget spabad

Lyst på boblebad?

Nå kan du leie ditt eget spabad

Gå høsten og vinteren i møte med et deilig boblebad i hagen. Nå kan Premiumbad Børgefjell bli ditt for kun kr 2.490 per måned.
Premiumbad – ditt eget helårs spa
Det er vel ingenting som gir mer luksusfølelse enn å synke ned i et varmt spabad med bobler som masserer ømme muskler. Ute i hagen, på hytta ved sjøen eller på fjellet – uavhengig av vær og vind. Et spabad gir en rekke helsefremmende fordeler, og egner seg perfekt for kvalitetstid alene og hyggelige stunder med familie og venner.

Senk pulsen og nyt høsten i ditt nye spabad.

Lei Premiumbad Børgefjell i 24 måneder

Er du usikker på hvilket spabad som passer deg? Nå har du muligheten til å teste det eksklusive spabadet Premiumbad Børgefjell i 24 måneder for kun kr 2.490 per måned, i tillegg til startleie på kr 24.900. Premiumbad Børgefjell har plass til 6 personer, og er laget for å brukes hele året rundt – vinter som sommer. I leieprisen er følgende fordeler inkludert:

Se spabad fra Premiumbad i utstilling

Har du spørsmål eller ønsker å se nærmere på noen av våre andre Premiumbad-modeller i utstilling, kan du gjerne ta kontakt med våre forhandlere i Trøndelag – Namsen Auto i Grong og på Øysand.

Product Enquiry