Bytt til et Premiumbad

Innbyttekampanje – oppgrader ditt spabad nå:

Bytt til et Premiumbad

Ønsker du deg nytt boblebad? I hele april og mai kjører vi innbyttekampanje. Nå får du minimum kr 37.777 i innbytte for ditt gamle spabad – uansett stand – når du kjøper et nytt Premiumbad i utstilling. Gjelder så langt lageret rekker!
Få kr 37.777 for din gamle spabad
Ta turen innom våre Premiumbad-forhandlere Tellus i Trondheim, Grong og Verdal – i april og mai kan du få kr 37.777 for ditt gamle spabad.
Her er det førstemann til mølla som gjelder!
Velkommen til en trygg og trivelig handel!

Se spabad fra Premiumbad i utstilling

Har du spørsmål eller ønsker å se nærmere på noen av våre andre Premiumbad-modeller i utstilling, kan du gjerne ta kontakt med våre forhandlere i Trøndelag – Tellus i Grong, Verdal og Øysand.
Her får du hjelp til å finne badet som best passer deg og ditt behov. Hos oss finner du et bredt utvalg modeller som alle har mellom 3-7 sitteplasser og et stort antall massasjedyser i ulike prisklasser.

Topp kvalitet

Våre Premiumbad er moderne, velutstyrte spabad med det ypperste innen renseteknologi. Boblebadene er bygget etter strenge kvalitetskrav for Premiumbad hos en av verdens største spa- og saunaprodusenter. Alle Premiumbad oppfyller internasjonale standarder som CE, ROHS, KC, ETL, SAA Approval og ISO9001.
Basen har en forseglet bunn av fiberglass som er motstandsdyktig mot insekter, skadedyr og fukt. Alle Premiumbad er bygget i et robust rammeverk i rustfritt stål, som er designet for å forlenge levetiden. Pumpene er av høy kvalitet, er svært stillegående og laget for å tåle kontinuerlig drift.

Product Enquiry